"Ақмола обласыны білім басқармасының Бурабай ауданы бойынша білім бөлімі  Веденовка аулының жалпы орта білім беретін мектебі" коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Коммунальное государственное учреждение "Общеобразовательная школа село Веденовка отдел образования по Бурабайскому району управления образования Акмолинской области"

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

Тамақтану сапасын мониторингілеу жөніндегі мектеп асханасын тексеру актілері 2022-2023 жыл.

10.02.2023

Мектепте тамақтандырудың сапасына 

мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия

актісі

2023 жылғы 17 қаңтардан

Тамақтану сапасының мониторингін жүргізу комиссиясының құрамы:

Комиссия төрағасы: Шаяхметов К.М.-мектеп директоры.

 

Комиссия мүшелері:         Шауетова К.Т. – шаруашылық меңгерушісінің м.а.

                                         Фризен И.В.- медицина қызметкері

                                        Трофимова О.В.-  технология мұғалімі        

Бракераждық  комиссияның хатшысы-Микшта М.Ю.директордың ТІЖ орынбасары

2023 жылғы 17 қаңтарда сағат 12:00-де мектеп асханасында тағам сапасына тексеру жүргізілді деп осы акт жасалды.

Тексеру барысында мыналар анықталды:

Комиссия асхана қызметкерлерінің тағамдық және энергетикалық құндылықтарының санитарлық ережелерінің талаптарын сақтағанын анықтады.

Асханада көзге түсетін жерде мектеп директоры бекіткен ас мәзірі бар, онда аспаздық өнімдердің атаулары мен олардың құны туралы мәліметтер көрсетіледі.

Асхананың өндірістік жайларында оқушылардың болуына жол берілмейді. Оқушылар асхананы тазалауға тартылмайды.

Қолды жуу үшін жууға арналған раковиналар орнатылған. Асхана қызметкерлері арнайы санитарлық киіммен (халат немесе күрте, шалбар, бас киім, жеңіл, сырғанамайтын аяқ киіммен) қамтамасыз етілген. Жұмысқа қабылданған кезде және белгіленген тәртіппен мерзімдік медициналық тексеруден өткен, тиісті кәсіптік біліктілігі бар адамдар жіберіледі.

Медицина қызметкері мектепте тамақтануды ұйымдастыру қызметін, оның ішінде әкелінген өнімдердің сапасын, азық-түліктің дұрыс салынуын және тағамның дайындалуын, ауыз су режимінің сақталуын және асхананы үнемі тазалау мен дезинфекциялауды қадағалайды.

 

Актімен танысқандар:                               

Комиссия төрағасы: Шаяхметов К.М.-мектеп директоры.

 

Комиссия мүшелері:         Шауетова К.Т. – шаруашылық меңгерушісінің м.а.

                                         Фризен И.В.- медицина қызметкері

                                        Трофимова О.В.-  технология мұғалімі        

 

Бракераждық комиссияның хатшысы-Микшта М.Ю.директордың ТІЖ орынбасары

 

 

 

 

 

 

Мектепте тамақтандырудың сапасына 

мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия

актісі

 2022 жылғы 22 желтоқсаннан

Тамақтану сапасының мониторингін жүргізу комиссиясының құрамы:

Комиссия төрағасы: Шаяхметов К.М.-мектеп директоры.

 

Комиссия мүшелері:         Шауетова К.Т. – шаруашылық меңгерушісінің м.а.

                                         Фризен И.В.- медицина қызметкері

                                        Трофимова О.В.-  технология мұғалімі        

Бракераждық  комиссияның хатшысы-Микшта М.Ю.директордың ТІЖ орынбасары

2023 жылғы 22 қаңтарда сағат 12:00-де мектеп асханасында тағам сапасына тексеру жүргізілді деп осы акт жасалды.

Тексеру барысында мыналар анықталды:

Комиссия асхана қызметкерлерінің тамақ порциясының массасына, олардың тағамдық және энергетикалық құндылығына, негізгі дәрумендер мен микроэлементтерге тәуліктік қажеттілігіне қатысты санитарлық ережелер талаптарын сақтағанын анықтады.

Асханада көрінетін жерде мектеп директоры бекіткен мәзір, онда тағамдардың көлемі мен аспаздық өнімдердің атаулары туралы мәліметтер көрсетіледі

Асханаға оқушылардың кіруіне жол берілмейді. Оқушылар тамақ дайындауға, көкөністерді тазалауға, дайын тағамды таратуға, нан кесуге, ыдыс жууға, асхананы тазалауға сияқты жұмыстарға тартылмайды.

Қолды жуу үшін раковиналар орнатылған. Асхана қызметкерлері арнайы санитарлық киіммен (халат немесе күрте, шалбар, бас киім, жеңіл сырғанамайтын жұмыс аяқ киімімен) қамтамасыз етілген. Жұмысқа тиісті кәсіптік біліктілігі бар және белгіленген тәртіппен мерзімді медициналық тексеруден өткен адамдар жіберілді.

Медицина қызметкері мектепте тамақтануды ұйымдастыруды, оның ішінде әкелінген өнімдердің сапасын, азық-түліктің дұрыс салынуын және дайын тағамның дайындалуын қадағалайды.

Технологиялық процестің сақталуын бақылау мақсатында дайындалған тағамдардың әрбір партиясынан тәуліктік сынама алынады. Тәуліктік сынаманы іріктеуді медбике Фризен И.В. жүзеге асырады.

Актімен танысқандар:                               

Комиссия төрағасы: Шаяхметов К.М.-мектеп директоры.

 

Комиссия мүшелері:         Шауетова К.Т. – шаруашылық меңгерушісінің м.а.

                                         Фризен И.В.- медицина қызметкері

                                        Трофимова О.В.-  технология мұғалімі        

 

Бракераждық комиссияның хатшысы-Микшта М.Ю.директордың ТІЖ орынбасары

 

 

 

 

 

Мектепте тамақтандырудың сапасына 

мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия

актісі

 2022 жылғы 14 қарашадан

Тамақтану сапасының мониторингін жүргізу комиссиясының құрамы:

Комиссия төрағасы: Шаяхметов К.М.-мектеп директоры.

 

Комиссия мүшелері:         Шауетова К.Т. – шаруашылық меңгерушісінің м.а.

                                         Фризен И.В.- медицина қызметкері

                                        Трофимова О.В.-  технология мұғалімі        

Бракераждық  комиссияның хатшысы-Микшта М.Ю.директордың ТІЖ орынбасары

2023 жылғы 14 қаращада сағат 11:00-де мектеп асханасында тағам сапасына тексеру жүргізілді деп осы акт жасалды.

Тексеру барысында мыналар анықталды:

Комиссия асхана қызметкерлерінің тағамдық және энергетикалық құндылықтарының санитарлық ережелерінің талаптарын сақтағанын анықтады. Асханада мектеп директоры бекіткен мәзірдің көрінетін жерде орны бар, онда аспаздық өнімдер мен ыстық тағамдардың атаулары және олардың құны туралы мәліметтер көрсетіледі.

Асханаға оқушылардың кіруіне жол берілмейді. Оқушылар асхананы тазалауға тартылмайды. Қолды жуу үшін жууға арналған раковиналар орнатылған.

Асхана қызметкерлері арнайы санитарлық киіммен (халат немесе күрте, шалбар, бас киім, жеңіл сырғанамайтын жұмыс аяқ киіммен) қамтамасыз етілген. Жұмысқа тиісті кәсіптік біліктілігі бар, жұмысқа қабылдау кезінде алдын ала өткен және белгіленген тәртіппен мерзімді медициналық тексеруден өткен адамдар жіберілді.

Медицина қызметкері мектепте тамақтануды ұйымдастыруды, оның ішінде әкелінген өнімдердің сапасын, азық-түліктің дұрыс салынуын және дайын тағамның дайындалуын, ауыз су режимінің сақталуын және асхананың үй-жайларын үнемі тазалау мен дезинфекциялауды қадағалайды.

 

Актімен танысқандар:                               

Комиссия төрағасы: Шаяхметов К.М.-мектеп директоры.

 

Комиссия мүшелері:         Шауетова К.Т. – шаруашылық меңгерушісінің м.а.

                                         Фризен И.В.- медицина қызметкері

                                        Трофимова О.В.-  технология мұғалімі        

 

Бракераждық комиссияның хатшысы-Микшта М.Ю.директордың ТІЖ орынбасары

 

 

 

 

 

 

 

Мектепте тамақтандырудың сапасына 

мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия

актісі

 2022 жылғы 13 қыркүйектен

Тамақтану сапасының мониторингін жүргізу комиссиясының құрамы:

Комиссия төрағасы: Шаяхметов К.М.-мектеп директоры.

 

Комиссия мүшелері:         Шауетова К.Т. – шаруашылық меңгерушісінің м.а.

                                         Фризен И.В.- медицина қызметкері

                                        Трофимова О.В.-  технология мұғалімі        

Бракераждық  комиссияның хатшысы-Микшта М.Ю.директордың ТІЖ орынбасары

2023 жылғы 13 қыркүйекте сағат 12:00-де мектеп асханасында тағам сапасына тексеру жүргізілді деп осы акт жасалды.

Тексеру барысында мыналар анықталды:

Комиссия асхана қызметкерлерінің тамақтардың бөліктерінің массасы, олардың тағамдық және энергетикалық құндылығы, негізгі дәрумендер мен микроэлементтерге күнделікті қажеттілігі бойынша санитарлық ережелердің талаптарын сақтағанын анықтады.

Асханада көрінетін  жерде мектеп директоры бекіткен мәзір, онда тағамдардың көлемі мен аспаздық өнімдердің атаулары туралы мәліметтер көрсетіледі

Асхананың ас дайындайтын жеріне оқушылардың кіруіне жол берілмейді. Оқушылар тамақ дайындауға, көкөністерді тазалауға, дайын тағамды таратуға, нан кесуге, ыдыс жууға, үй-жайларды тазалау сияқты жұмыстарға тартылмайды.

Қолды жуу үшін жууға арналған раковиналар орнатылған. Асхана қызметкерлері арнайы санитарлық киіммен (халат немесе күрте, шалбар, бас киім, жеңіл сырғанамайтын жұмыс аяқ киіммен) қамтамасыз етілген. Жұмысқа тиісті кәсіптік біліктілігі бар және белгіленген тәртіппен мерзімді алдын-ала медициналық тексеруден өткен адамдар жіберілді.

Медицина қызметкері мектепте тамақтануды ұйымдастыруды, оның ішінде әкелінген өнімдердің сапасын, азық-түліктің дұрыс салынуын және дайын тағамның дайындалуын қадағалайды.

Технологиялық процестің сақталуын бақылау мақсатында дайындалған тағамдардың әрбір партиясынан тәуліктік сынама алынады. Тәуліктік сынаманы іріктеуді медбике Фризен И.В. жүзеге асырады.

Актімен танысқандар:                               

Комиссия төрағасы: Шаяхметов К.М.-мектеп директоры.

 

Комиссия мүшелері:         Шауетова К.Т. – шаруашылық меңгерушісінің м.а.

                                         Фризен И.В.- медицина қызметкері

                                        Трофимова О.В.-  технология мұғалімі        

 

Бракераждық комиссияның хатшысы-Микшта М.Ю.директордың ТІЖ орынбасары

 

 

 

Мектепте тамақтандырудың сапасына 

мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия

актісі

 2022 жылғы 10 қарашадан

Тамақтану сапасының мониторингін жүргізу комиссиясының құрамы:

Комиссия төрағасы: Шаяхметов К.М.-мектеп директоры.

 

Комиссия мүшелері:         Шауетова К.Т. – шаруашылық меңгерушісінің м.а.

                                         Фризен И.В.- медицина қызметкері

                                        Трофимова О.В.-  технология мұғалімі        

Бракераждық  комиссияның хатшысы-Микшта М.Ю.директордың ТІЖ орынбасары

2023 жылғы 10 қарашада сағат 12:00-де мектеп асханасында тағам сапасына тексеру жүргізілді деп осы акт жасалды.

Тексеру барысында мыналар анықталды:

Комиссия асхана қызметкерлерінің тамақ бөліктерінің массасы, олардың тағамдық және энергетикалық құндылығы, негізгі дәрумендер мен микроэлементтерге күнделікті қажеттілігі бойынша санитарлық ережелердің талаптарын сақтағанын анықтады.

Асханада көрінетін жерде мектеп директоры бекіткен мәзір, онда тағамдардың көлемі мен аспаздық өнімдердің атаулары туралы мәліметтер көрсетіледі

Асхананың ас дайындайтын жеріне оқушылардың кіруіне жол берілмейді. Оқушылар тамақ дайындауға, көкөністерді тазалауға, дайын тағамды таратуға, нан кесуге, ыдыс жууға, үй-жайларды тазалау сияқты жұмыстарға тартылмайды.

Қолды жуу үшін жууға арналған раковиналар орнатылған. Асхана қызметкерлері арнайы санитарлық киіммен (халат немесе күртке, шалбар, бас киім, жеңіл сырғанамайтын жұмыс аяқ киіммен) қамтамасыз етілген. Жұмысқа тиісті кәсіптік біліктілігі бар, жұмысқа қабылдау кезінде алдын ала өткен және белгіленген тәртіппен мерзімді медициналық тексеруден өткен адамдар жіберілді.

Медицина қызметкері мектепте тамақтануды ұйымдастыруды, оның ішінде әкелінген өнімдердің сапасын, азық-түліктің дұрыс салынуын және дайын тағамның дайындалуын қадағалайды.

Технологиялық процестің сақталуын бақылау мақсатында дайындалған тағамдардың әрбір партиясынан тәуліктік сынама алынады. Тәуліктік сынаманы іріктеуді медбике Фризен И.В. жүзеге асырады.
 

Актімен танысқандар:                               

Комиссия төрағасы: Шаяхметов К.М.-мектеп директоры.

 

Комиссия мүшелері:         Шауетова К.Т. – шаруашылық меңгерушісінің м.а.

                                         Фризен И.В.- медицина қызметкері

                                        Трофимова О.В.-  технология мұғалімі        

 

Бракераждық комиссияның хатшысы-Микшта М.Ю.директордың ТІЖ орынбасары

 

 

 

 



Добавить комментарий



Включить данные в подпись

Текст